Friday, August 11, 2006

sireturile sunt de vina!!!pt toate zilele noastre proaste.sireturile ne decid noua soarta:de dimineata_depinde de cat de indemanatic esti in a-ti lega sireturile.
ati observat ca vara sunteti mai fericiti?mai radiosi?e de la soare?ha ha..asta s-o credeti voi!!NU!e de la sireturi!vara n-are ce sa mearga prost!
pentru ca purtati sandale!!!
sforile astea trag toate celelalte sfori:daca nu esti in stare sa le legi ca lumea pornesti cu draci de dimineata,iti injuri colocatarii,inca vreo doua persoane pe drum si cand ti-e lumea mai draga te impiedici inainte sa urci in autobuz.si de aici toate problemele.hai,poate se mai calmeaza pana ajungi iar acasa,dar in disperarea in care le-ai legat dupa ce ai ratat singurul mijloc de transport care te putea duce la timp la destinatie_fara sa te certi cu seful,profesorul sau soferul_le-ai innodat...drept pt care,toata seara iti e stricata de aceleasi nenorocite de sireturi care nu se mai dezleaga si patrulezi prin toata casa in bocanci sau ce porti tu,in cautarea unui foarfece sau ,in ultima instanta ,a unui cutit ca sa scapi de sssscarbele alea care nu lasa sa-ti misti degetele in voie.deci cosmarurile tot de la sireturi vin.
asa ca,va rog,ca sa evitam orice neplaceri,purtati sandale si iarna!liberatea degetelor aduce fericirea(desi vreo 3 perechi de sosete groase nu ar strica_preventiv)

1 Comments:

Blogger merimeriquitecontrary said...

hihihi de-aia port eu sandale incepand din martie si pana in octombrie :P (sigur ca ma urmaresc diverse boli minunate terminate in -ita cum ar fi amigdalita, anexita, conjunctivita, logoree...(bine asta nu-i cu -ita, da' e adevarul gol golut. :P)

stim noi cum e cu umblatul in picioarele goale prin zapada, de revelion, nu? >:) si cu la minor...

de fapt era spre binedispunerea conleapsenilor.

9:33 AM  

Post a Comment

<< Home